Sauna

SÄRKINIEMEN SAUNA

Saunavuorot 2024

  • keskiviikkoisin miehet 18.00-19.30, naiset 19.30-21.00
  • lauantaisin naiset 17.00-19.00, miehet 19.00-21.00
  • Toukokuussa ja syyskuussa saunotaan vain lauantaisin.
  • voit tuoda mukanasi saunavieraan

Saunamaksut 2024 

HUOM! Kaikki kortit /sarjaliput ovat kausikohtaisia eli voimassa vain kuluvan kesäkauden!

  • aikuiset 5€ kerta, sarjalippu 30€ (10 saunomiskertaa)
  • mökkiläisten vieraat 7€ kerta
  • henkilökohtainen kausikortti: voimassa koko kauden 60€ (saunomiskertoja 35 kpl)
  • lapset 10-16 v 2€ kerta
  • yksityisvuoro 15 € tunti. Saunan voi varata useammaksi tunniksi kerrallaan. Yksityisvuoron aikana myös saunatupa on varaajan käytössä.
  • Saunamaksut laskutetaan yhdistyksen toimesta mökkiläisiltä kauden aikana / päätyttyä eikä niitä voi enää maksaa suoraan yhdistyksen tilille. Käteistä ei oteta vastaan

Saunamajurit 2024

Saunaa lämmittävät vapaaehtoiset saunamajurit, joita ilman saunatoimintaa ei voida järjestää. Saunan avaimen haltijuus velvoittaa joko kahteen saunamajurivuoroon tai muuhun talkoopanokseen.
Saunamajuriksi voi ilmoittautua saunavastaavalle sähköpostitse sarmo.sauna (at) sarmo.fi. Majurit käyvät itse varaamassa omat majurivuoronsa saunalla olevasta saunakalenterista. Saunalta löytyy majurikirja, jossa tarkemmat ohjeet saunaan ja majurin tehtäviin liittyen. Saunamajurit voivat halutessaan saunoa ennen majurivuoronsa alkua tai sen jälkeen

Saunavaraukset

Yksityiset saunavuorovaraukset tehdään saunalla olevaan kalenteriin, johon kirjoitetaan varaajan nimi, puhelinnumero ja mökin numero. Jos mökkiläisellä ei ole omaa saunan avainta varauksen teko onnistuu parhaiten yleisten vuorojen aikana. Avaimesta pitää sopia saunamajurin kanssa. HUOM! Muistathan perua varaamasi vuoron, jos et pääse paikan päälle. Jos et pääse perumaan varausta saunakalenterista, niin laita viestiä vaikka facen tai mökkinaapurin kautta.

Jos huomaat, että oman vuorosi jälkeen on varaus, laitathan seuraavalle saunojalle viestin, että sauna on jo lämmin.

Saunan vuokraukseen sisältyy sauna, saunatupa ja terassi. Saunalta löytyy Yksityistilaisuus-lappu, jonka voi halutessaan laittaa terassille näkyviin oman vuoronsa ajaksi. Samoin varattaessa saunatupa yksityistilaisuuksia varten pakettiin kuuluu myös sauna ja terassialue. Saunavarauksen tehneen tulee huolehtia siitä, että sauna laitetaan ajoissa päälle ja sammutetaan saunomisen jälkeen. Samoin varaajan tulee myös huolehtia saunomisen jälkeen omien jälkiensä siivoamisesta (roskat, tiskit, yms.). Saunan käytön ja siivoamisen ohjeet löytyvät saunalta.

Myös yksityisvuorot laskutetaan mökkiläisiltä jälkikäteen.

Saunarauha

Saunalla käyttäydytään sivistyneesti, luonnonrauhaa ja ympäristöä kunnioittaen, saunarauhaa unohtamatta! Saunamajurin homma on vapaaehtoista työtä, joten suodaan myös majurille työrauha.
Saunan siistinä pysyminen edellyttää, että omat pyyhkeet, peseytymisvälineet yms. tulevat aina saunalta lähtiessä mukaan. Saunamajuri siivoaa unohtuneet tavarat pukuhuoneessa sijaitsevan penkin alla olevaan koriin, josta ne voi käydä noutamassa.

Saunarauha tarkoittaa myös sitä, että naisten saunavuoron aikaan miehet eivät voi oleskella saunatuvassa tai saunan terassilla, ja päinvastoin.

Saunatupa on myös kerhohuone

Saunatupaa voi käyttää monenlaiseen tekemiseen. Voit vaikka järjestää mökkinaapureittesi kanssa peli-illan tai tulla muuten vaan saunalle tapaamaan tuttuja! Ajan vaikkapa sunnuntaibrunssille, leivontatuokiolle tai satukirjan lukemista varten voit varata saunan varauskirjasta. Ilmoita ajankohdasta saunan ilmoitustaululla ja vietä mukava tuokio samanmielisten mökkiläisten kanssa.

Tiedoksi myös, että saunan ulkopuolella, saunan puoleisella seinustalla sijaitsee lukittu laatikko (aukeaa wc:n avaimella), jossa on pistorasia ja auton akkulaturi. Nämä ovat kaikkien mökkiläisten
käytettävissä.