Ajankohtaista

VUOKRASOPIMUSTEN UUSIMINEN

Kaikkien mökkiläisten vuokrasopimukset uusitaan kevään 2024 aikana. Syynä se, että myös yhdistyksen ja kaupungin välinen maanvuokrasopimus on vuoden alussa uusittu. Tämä sen vuoksi, että Länsiulapanniemen mökkialue on irtautunut Särmö ry:stä oman yhdistyksensä alle (Soke ry) sekä omalle maavuokrasopimukselleen. Jatkossa siis Särkiniemen mökkiläiset ry vastaa ainoastaan Särkiniemi-Veijarivuori alueen asioista

Maanvuokrasopimukset eivät asiasisällöltään ratkaisevasti eroa nykyisistä sopimuksista ja käytännöistä. Osa pykälänumeroista on vaihtunut, ja sopimusten muotoiluja on tarkennettu.

Vanhaa maanvuokrasopimusta ei tarvitse tuoda allekirjoitustilaisuuteen. Sen sijaan jokaisen mökkiläisten tulee hankkia tuore Digi- ja väestötietoviraston asuinpaikkatodistus, jotta voimme varmistua vuokraamisen ehtojen täyttyvän uutta sopimusta allekirjoitettaessa.

Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi ja ottamaan mukaan asuinpaikkatodistuksesi vuodelta 2024, mikäli et ole sitä etukäteen toimittanut sihteerin sähköpostiin: sihteeri@sarmo.fi.

Allekirjoitustilaisuuksia järjestetään Särmön saunalla seuraavasti:

Lauantaina 4.5. klo 16-17, keskiviikkona 5.6. klo 17-18 ja lauantaina 18.5. klo 16-17

Jos et pääse henkilökohtaisesti allekirjoittamaan, voit valtuuttaa jonkun toisen tekemään sen puolestasi. Allekirjoittaja tarvitsee valtakirjan, jossa kaksi todistajaa.

ROSKALAVAT

Alueelle on tilattu roskalavat mökkien ”kevätsiivousta” varten 18.-19.5. Lavoille saa tuoda ainoastaan sekajätettä, ei kodinkoneita / myrkkyjä / vaarallista jätettä / mökin purkujätettä. Kierrätykseen kelpaava tavara kannattaa jättää roskalavan ulkopuolelle, kuitenkin siten, ettei siitä ole haittaa muille kulkijoille.

JUHANNUS

Juhannusaattona (21.6.) tarjotaan kaikille yhdistyksen jäsenille ilmainen juhannussauna klo 14-18 välillä (miesten vuoro klo 16 asti, sitten naisten vuoro).

Juhannuskokon polttamista emme voi tänä vuonna taata johtuen kokkopuiden puutteesta sekä sään arvaamattomuudesta.

TALKOOT

Talkootöitä on taas tarjolla, ja seuraavaksi talkoopäiväksi on sovittu sunnuntai 30.6. klo 10 alkaen. Listalla on vessojen kattojen sammalen poisto, Saunaterassin maalinpoistoa hiomalla ja uudelleen maalausta, saunan ulkoseinän pesua ja alueen vesipisteiden kunnostusta. Talkoovastaavat ohjaavat ja ohjeistavat sekä tarjoavat välineet työhön. Ilmoittautuminen saunavastaavalle (sähköpostitse sarmo.sauna (at) sarmo.fi) jotta osaamme arvioida tarjoilun riittävyyden. Talkoolaisille on urakan jälkeen tarjolla sauna, soppaa ja saunajuomaa.

FACEBOOK RYHMÄ

Särkiniemi-Veijarivuori alueen mökkiläisillä on oma faceryhmä. Löytyy nimellä Särkiniemi-Veijarivuoren mökkiläiset.

Ryhmä ei ole yhdistyksen virallinen ryhmä vaan tarkoitettu mökkiläisten epäviralliseen, keskinäiseen yhteydenpitoon. Ryhmän kautta saat helposti yhteyden mökkinaapuriisi. Käy liittymässä!

AVAIMET

Vessojen avaimia saa lunastaa yleisten saunavuorojen aikana. Jokaista mökkiä kohden luovutetaan yksi avain ilmaiseksi.  Lisäavaimia saa hintaan 5€ / kpl.

Saunan avaimia saa samoin majureilta hintaan 20 euroa / kpl. Saunan avaimen haltijuus edellyttää osallistumista alueen talkootoimintaan.

LÄNSIULAPANIEMEN MÖKKIALUE

Vuoden 2024 alusta Länsiulapanniemen mökkiläiset ovat siirtyneet oman yhdistyksen alle. Alueen maavuokrasopimus on solmittu Helsingin kaupungin ja Soyainvalidien kesämajayhdistyksen välille. Majalaisten maavuokrasopimukset uusitaan, toisena osapuolena siis Soke ry

lisää tietoa täältä https://www.soke.fi/yhdistys

________________________________________________________________________________________________