Ajankohtaista

Puheenjohtajan viesti 28.11.2020

Hyvät mökkiläiset,

Syyskuussa valittu hallitus piti kolmannen kokouksensa 22.11. Kokouksessa pohdittiin edelleen kuinka järjestää yhdistyksen toiminta ja talous siten, että se on mahdollimman järkevä kahden erillisen alueen (Länsiulapanniemi ja Särkiniemi-Veijarivuori) suhteen. Tähän saakka Soke ry on vastannut huolto- ja talkootoiminnasta Länsiulapanniemellä. Hallitus järjestää tapaamisen Länsiulapanniemen mökkiläisten kanssa ensi keväänä ja valmistelee tapaamisen pohjalta esityksen yhdistyksen kevätkokoukselle.

Suurin osa siirtomökeistä on asianmukaisesti purettu mutta muutamia on vielä jäljellä. Muistattehan, että KAIKKI mökit on oltava purettuina vuoden loppuun mennessä. Lisäksi mökin ympäristö täytyy siistiä ja palauttaa mahdollisimman luonnonmukaiseen tilaan. Alueella on vielä runsaasti erilaista purkujätettä ja ne tulee poistaa!

Yhdistys on ottanut käyttöön oman domainin eli osoitteet muuttuivat uuteen muotoon kts. yhteystiedot. Puheenjohtajan tavoitat osoitteesta puheenjohtaja (at) sarmo.fi. Postit ohjautuvat kuitenkin vanhoista osoitteista uusiin automaattisesti.

Tätä sivustoa on uudistettu/korjattu kaikilta osin ja erityisesti uusien mökkiläisten kannattaa tutustua sivuston tarjoamaan tietoon. Tulossa on myös uusille mökkiläisille osoitettu infokirje.

Sihteerin tehtävät on toistaiseksi jaettu hallituksen jäsenille (kts. tarkempi erittely Hallitus ja yhteystiedot). Uutta sihteeriä etsitään ja mikäli tehtävä kiinnostaa / tunnet jonkun jota se voisi kiinnostaa otathan yhteyttä yhteystiedot.

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran helmikuussa. Mukavaa loppuvuotta kaikille

terveisin Sanna Monto, puheenjohtaja

Siirtomökit

Maanvuokrasopimuksen mukaisesti ”Vuokramies sitoutuu huolehtimaan kustannuksellaan omistamansa ns. siirrettävän kesämajan ja siihen liittyvien rakennelmien ja rakenteiden poistamisesta vanhalta kesämajan pitopaikalta sekä sen lähiympäristön siivoamisesta 31.12.2020 mennessä.

Uuden mökin rakentamisesta tulee aina sopia etukäteen Särmön hallituksen kanssa.

Tietoa aiemmilta vuosilta siirtomökeistä

Särmön vuokrasopimusten yhdistäminen yhdeksi ja siirtomökkien siirtymiseen liittyvät velvoitteet

Helsingin kaupunki on päättänyt Särmön maanvuokrasopimusten yhdistämisestä yhdeksi sopimukseksi. Kaupungin päätös löytyy täältä: https://dev.hel.fi/paatokset/asia/hel-2018-012978/

Päätöksessä liitteenä myös sijoituskartat.