Ajankohtaista

Puheenjohtajan viesti

Hyvät mökkiläiset,

Mökkikausi 2020 on päättynyt. Toivottavasti olette nauttineet mökkeilystä tänä poikkeuksellisena aikana!

Toisin kuin aiemmin ilmoitettiin, kesävedet suljetaan vasta 26.10 alkavalla viikolla (jollei pakkanen ala paukkua sitä ennen)

Hallitus piti toisen kokouksensa 18.10. Kokouksessa pohdittiin mm. kuinka järjestää yhdistyksen toiminta ja talous siten, että se on mahdollimman järkevä kahden erillisen alueen (Länsiulapanniemi ja Särkiniemi-Veijarivuori) suhteen. Tähän saakka Soke ry on vastannut huolto- ja talkootoiminnasta Länsiulapanniemellä.
Päätettiin myös ryhtyä perimään pientä toimitusmaksua (30 euroa) kadonneiden kauppakirjojen ja maavuokrasopimusten toimittamisesta. Jokaisen mökkiläisen tulisi huolehtia siitä, että oman mökin paperit ovat tallessa. Niitä tarvitaan mökkiä myytäessä tai esim. kuolinpesän selvityksen yhteydessä.
Päätettiin uudistaa tätä sivustoa siten, että kahta eri aluettamme koskevat asiat ovat helpommin löydettävissä. Lisäksi perustetaan osto/myynti/vaihdetaan-palsta.
Yhdistyksen sähköpostiosoitteet siirtyvät oman domainin alle eli muuttuvat muotoon nimi@sarmo.fi. Postit ohjautuvat kuitenkin vanhoista osoitteista uusiin automaattisesti.
Kaikki edellämainitut toimet vievät kuitenkin aikaa, koska hallitus tekee työtä omalla vapaa-ajallaan. Toivon mukaan saamme kaikki uudistukset valmiiksi ennen uuden mökkikauden alkua.

Puheenjohtajan pullakahvit järjestettiin Särkinimen saunalla 3.10. Paikalle kerääntyi mukavasti uusia ja vanhoja mökkiläisiä. Kirjasin talteen mökkiläisten ehdotuksia ja esittelin ne hallituksen kokouksessa. Suurin osa ehdotuksista oli sellaisia, jotka voimme varmasti toteuttaa seuraavalla mökkikaudella

Edellisen sihteerimme työsuhde päättyi ja myös sihteerin tehtävät on toistaiseksi jaettu hallituksen jäsenille (kts. tarkempi erittely Hallitus ja yhteystiedot). Uutta sihteeriä etsitään ja mikäli tehtävä kiinnostaa / tunnet jonkun jota se voisi kiinnostaa otathan yhteyttä pjsarmo(at)gmail.com tai hallitus.sarmo(at)gmail.com

Vanha sihteeriosoite sarmo.sihteeri(at)gmail.com on poistunut käytöstä!

terveisin Sanna Monto, puheenjohtaja

Siirtomökit

Maanvuokrasopimuksen mukaisesti ”Vuokramies sitoutuu huolehtimaan kustannuksellaan omistamansa ns. siirrettävän kesämajan ja siihen liittyvien rakennelmien ja rakenteiden poistamisesta vanhalta kesämajan pitopaikalta sekä sen lähiympäristön siivoamisesta 31.12.2020 mennessä.

Uuden mökin rakentamisesta tulee aina sopia etukäteen Särmön hallituksen kanssa.

Tietoa aiemmilta vuosilta siirtomökeistä

Särmön vuokrasopimusten yhdistäminen yhdeksi ja siirtomökkien siirtymiseen liittyvät velvoitteet

Helsingin kaupunki on päättänyt Särmön maanvuokrasopimusten yhdistämisestä yhdeksi sopimukseksi. Kaupungin päätös löytyy täältä: https://dev.hel.fi/paatokset/asia/hel-2018-012978/

Päätöksessä liitteenä myös sijoituskartat.