Ajankohtaista

Puheenjohtajan tervehdys

Hyvät mökkiläiset,

Mökkikausi 2020 on pian päättymässä. Koronatilanteesta johtuen yhdistyksen vuosikokous järjestettiin vasta 6.9. Kokouksessa valittiin uusi hallitus, jonka yhteystiedot löydät Hallitus ja yhteystiedot sivulta.

Ensimmäisessä kokouksessa 13.9. jaoimme tehtäviä ja vastuita jäsenten kesken. Edellisen sihteerimme työsuhde päättyi ja myös sihteerin tehtävät on toistaiseksi jaettu hallituksen jäsenille (kts. tarkempi erittely Hallitus ja yhteystiedot). Uutta sihteeriä etsitään ja mikäli tehtävä kiinnostaa / tunnet jonkun jota se voisi kiinnostaa otathan yhteyttä (pjsarmo@gmail.com tai hallitus.sarmo@gmail.com).

Puheenjohtajan pullakahvit

Olen mökkiläisten tavattavissa Särmön saunalla kauden viimeisten yleisten vuorojen aikana eli 3.10. klo 18-22. Lisäksi paikalla ovat hallituksen jäsenet Pirjo Akkanen ja Juha Skukin. Tervetuloa tutustumaan, kertomaan ajatuksia ja jakamaan ideoita mökkialueemme ja toimintamme kehittämiseksi. Tarjolla kaffea ja bullaa!

Siirtomökit

Maanvuokrasopimuksen mukaisesti ”Vuokramies sitoutuu huolehtimaan kustannuksellaan omistamansa ns. siirrettävän kesämajan ja siihen liittyvien rakennelmien ja rakenteiden poistamisesta vanhalta kesämajan pitopaikalta sekä sen lähiympäristön siivoamisesta 31.12.2020 mennessä.

Uuden mökin rakentamisesta tulee aina sopia etukäteen Särmön hallituksen kanssa.

Tietoa aiemmilta vuosilta siirtomökeistä

Särmön vuokrasopimusten yhdistäminen yhdeksi ja siirtomökkien siirtymiseen liittyvät velvoitteet

Helsingin kaupunki on päättänyt Särmön maanvuokrasopimusten yhdistämisestä yhdeksi sopimukseksi. Kaupungin päätös löytyy täältä: https://dev.hel.fi/paatokset/asia/hel-2018-012978/

Päätöksessä liitteenä myös sijoituskartat.