Tapahtumakalenteri

Vuoden 2018 tapahtumakalenteri

Särmön vuosikokous

Särmön vuosikokous pidettiin tiistaina 22.5.2018 alkaen klo 18 Veljesmajalla, Länsiulapanniemessä. Kokoukseen osallistui 46:n kesämajan edustajia.

Ympäristön siivoustalkoot

Mökkiympäristöä on siivottu toukokuussa.

Kevään kierrätyspäivät la 16.6. – su 17.6.

Särmön saunan läheisyyteen ja kokkokallion WC:n viereen tuodaan jätelavat, joihin voi tuoda mökkeihin kertynyttä pois heitettävää tavaraa. Lavoille voi tuoda esimerkiksi huonoksi menneet pihakalusteet ja muut rikkoutuneet tavarat. Pakkaathan lavalle menevät jätteet mahdollisimman pieneen tilaan. Saunan lavan vieressä on lauantaina klo 11-13 vaihtotori jonne voi tuoda ehjät tarpeettomat tavarat kiertoon ja tulla tekemään löytöjä!

Huom! Palava puutavara kannattaa tuoda suoraan Särmön saunan taakse, jonne kertynyt puutavara kuljetetaan juhannuksena kokkoon. Lavalle ei saa tuoda ongelmajätettä kuten akkuja, pattereita, maaleja tai lääkkeitä eikä myöskään sähkölaitteita kuten televisioita, tietokoneita, liesiä tai jääkaappeja. Myöskään puutarhajäte ei kuulu lavalle.

Juhannuksen kokkotalkoot to 21.6.

Kokoontuminen Särmön saunalla, josta rakennustarpeet kuljetetaan kokkokalliolle. Talkoolaisille luvassa soppaa ja saunomista.

Juhannus pe 22.6. – la 23.6.

Erittäin suosittu Särmön juhannus järjestetään perinteiseen tapaan! Juhannusaattona lämpiää sauna mökkiläisille ja heidän vierailleen, mikäli saunamajuri löytyy (normaalin hinnaston mukaan): Naiset klo 14-15:30 / Miehet klo 16-17:30. Seuraa ilmoittelua saunan ilmoitustaululla ja Särmön Facebookissa.
Juhannuskokko sytytetään aattona kokkokalliolla klo 20:00. Ilmoittaudu mukaan talkoolaiseksi intosi ja aikataulusi mukaan! Sitova ilmoittautuminen Facebook-ryhmässämme.
Juhannuspäivän saunavuorot ovat normaalisti lauantaivuorojen mukaiset, mikäli saunamajuri ilmoittautuu. Seuraa Särmön Facebook-sivuja!

Mökkikauden päättäjäiset la 6.10.

Tarkempi ohjelma ja aikataulu tarkentuvat kesän mittaan, joten seuraa ilmoittelua alueen ilmoitustaululla ja nettisivuilla.