Tapahtumakalenteri

Vuoden 2018 tapahtumakalenteria päivitetään…

Mukavaa kevättä ja uuden mökkikesän 2018 odotusta!!

 

Särmön vuosikokous

Särmön vuosikokous pidetään tiistaina 22.5.2018 alkaen klo 18 Veljesmajalla, Länsiulapanniemessä. Kokouskutsut lähetetään sähköpostitse niille, joiden sähköpostiosoite tiedossa, ja paperiversiona muille. Jos haluat paperiversion asemesta mieluummin sähköpostia, lähetä sähköpostiosoitteesi sihteerille!

Ympäristön siivoustalkoot

Kaikki mökkiläiset ystävineen ovat tervetulleita kunnostamaan ja siivoamaan yhteistä ympäristöämme talven jäljiltä! Roskienkeruupihtien ja jätesäkkien jako alkaa saunalla klo 12 ja homma jatkuu niin kauan kuin intoa riittää. Ota mukaan omat työhanskat sekä mahdollisesti myös harava tai kottikärryt työtä helpottamaan- Talkoolaisille on tarjolla talkoosoppaa klo 15.

Kevään kierrätyspäivät

Särmön saunan läheisyyteen ja kokkokallion WC:n viereen tuodaan jätelavat, joihin voi tuoda mökkeihin kertynyttä pois heitettävää tavaraa. Lavoille voi tuoda esimerkiksi huonoksi menneet pihakalusteet ja muut rikkoutuneet tavarat. Pakkaathan lavalle menevät jätteet mahdollisimman pieneen tilaan. Saunan lavan vieressä on lauantaina klo 11-13 vaihtotori jonne voi tuoda ehjät tarpeettomat tavarat kiertoon ja tulla tekemään löytöjä!

Huom! Palava puutavara kannattaa tuoda suoraan Särmön saunan taakse, jonne kertynyt puutavara kuljetetaan juhannuksena kokkoon. Lavalle ei saa tuoda ongelmajätettä kuten akkuja, pattereita, maaleja tai lääkkeitä eikä myöskään sähkölaitteita kuten televisioita, tietokoneita, liesiä tai jääkaappeja. Myöskään puutarhajäte ei kuulu lavalle.

Juhannuksen kokkotalkoot

Kokoontuminen Särmön saunalla, josta rakennustarpeet kuljetetaan kokkokalliolle. Talkoolaisille luvassa soppaa ja saunomista.

Juhannus

Valtavaa menestystä ja ihastusta kerännyt Särmön juhannus järjestetään perinteiseen tapaan! Juhannusaattona lämpiää sauna mökkiläisille ja heidän vierailleen, mikäli saunamajuri löytyy (normaalin hinnaston mukaan): Naiset klo 14-15:30 / Miehet klo 16-17:30. Seuraa ilmoittelua saunan ilmoitustaululla ja Särmön Facebookissa.
Juhannuskokko sytytetään aattona kokkokalliolla klo 20:00, makkaramyyntiä koko illan mikäli talkooryhmä saadaan kasaan. Ilmoittaudu mukaan talkoolaiseksi intosi ja aikataulusi mukaan! Sitova ilmoittautuminen x.x. mennessä Facebookissa.
Juhannuspäivän saunavuorot ovat normaalisti lauantaivuorojen mukaiset, mikäli saunamajuri ilmoittautuu. Seuraa Särmön Facebook-sivuja!

Mökkikauden päättäjäiset

Tarkempi ohjelma ja aikataulu tarkentuvat kesän mittaan, joten seuraa ilmoittelua alueen ilmoitustaululla ja nettisivuilla.